Prezent la Alexandria, Liviu Dragnea a vorbit despre investitiile ce vor fi realizate in Teleorman

Liviu Dragnea

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Liviu Dragnea a fost prezent astazi la Alexandria, la deschiderea anului universitar. Acesta a facut referiri si la investitiile ce vor fi realizate in Teleorman.

Întrebat ce se mai aude despre modernizarea Stadionului Municipal din Alexandria, proiectul care a stârnit controverse la nivel naţional, acesta a declarat: ”Eu sper să se facă, pentru ca și acest judet are drepturi ca și alte județe. Asa cum și în alte părți s-au făcut investiții, spre să se facă și aici pentru că este și o solicitare a Federației Române pentru stadion aici și la Târgoviște, pentru campionatul care urmează și, în plus, cât mai multe stadioane în România ajută baza de selecție. Suntem cu toții supărați, și pe bună dreptate, că echipa națională nu mai are performanțe de foarte mulți ani, că în alte sporturi nu mai avem foarte multă performanță, dar o susține fără sportul de masă nu poți să facă fără o bază sportivă serioasă”
Liviu Dragnea a facut referiri si la reabilitarea poligonului de tir din Alexandria.
”Nu știu dacă Ministerul Tineretului și Sportului l-a transferat. Ministerul Tineretului are o bază uriașă care, în mare parte, este în stare de degradare. Cu cât mai repede le descentralizează , le transferă la autoritățile locale, cu atât mai repede cresc șansele ca acele baze să fie refăcute”.
La poligonul de tir de la Alexandria nu au fost facute reabilitari de foarte multi ani. Sportivii legitimati aici isi desfasoara antrenamentul in conditii precare, si cu toate astea ei au rezultate exceptionale la competitiile la care participa.