Primarul de la Peretu si-a anuntat candidatura pentru inca un mandat

Ionel Olteanu

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul comunei Peretu si-a anuntat intentia de a candida la alegerile locale din 5 iunie pentru inca un mandat, in fata a peste 250 de simpatizanti din comuna.

La intalnire a luat parte si copresedintele liberalilor teleormaneni, Eugen Pirvulescu care si-a aratat sustinerea pentru primarul Ionel Olteanu, aflat in fruntea administratiei locale de 12 ani.
Duminica, la Peretu, primarul liberal Ionel Olteanu, si-a lansat oficial candidatura pentru al patrulea mandat in fata a peste 250 de sustinatori. Edilul localitatii a facut o sinteza a activitatii administratiei in ultimii patru ani, pe domenii de activitate si prioritati. Un alt capitol la care a facut referire edilul din Peretu a fost cel al proiectelor finantate din fonduri europene care au permis realizarea unor investitii importante in comuna.
In expunerea sa, primarul a punctat si cateva din prioritatile sale in urmatorul mandat daca va fi reales in fruntea comunitatii.
Copresedintele PNL Eugen Pirvulescu s-a declarat impresionat de harnicia oamenilor care au facut din comuna Peretu un etalon pentru el, indiferent unde merge.
La finalul intalnirii primarul Ionel Olteanu i-a invitat pe toti cei prezenti, duminica, la inaugurarea oficiala a targului saptamanal, o investitie realizata in cadrul unui proiect finantat din fonduri europene.