Promisiuni nerespectate la PNL Teleorman

Eugen Pirvulescu

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In campania electorala pentru prezidentiale, in judet si-au anuntat prezenta mai multi ministrii ai actualului Guvern. Eugen Pirvulescu, presedintele PNL Teleorman ne-a asigurat ca acest gen de vizite vor mai avea avea loc, insa pana in momentul de fata a ramas doar la nivelul de promisiune.

La finele anului trecut, in campania electorala, ministrul agriculturii a avut o intalnire cu fermierii teleormaneni, invitatia acestuia fiind revendicata de prestedintele PNL Teleorman, Eugen Pirvulescu. La scurt timp dupa acesta, presedintele PNL Teleorman si senator al Romaniei, Eugen Pirvulescu anunta, prin biroul de presa cu surle si trambite chiar si intr-o conferinta de presa ca va veni si ministrul dezvoltarii. Ora la care acesta urma sa faca declaratii de presa a fost, initial modificata, iar, mai apoi, surpriza, ministrul a venit in teritoriu, insa nu a mai participat la intalnirea  cu jurnalistii. Pentru ca ziaristii locali ajunsesera deja la sediul partidului, unde trebuia sa aiba loc intalnirea, Eugen Pirvulescu a fost nevoit sa sustina chiar el conferinta de presa, dar neavand lucruri importante de transmis, parlamentarul de Teleorman a incercat sa repare situatia, pe care chiar el o provocase, gasind subiecte penibile.
Eugen Pirvulescu a negat vehement ca nu este un pelerinaj la Teleorman a ministrilor, ci ca acestia sunt interesati de judetul nostru. La ultima conferinta de presa, care a avut loc inainte de sarbatori, acesta a declarat ca in luna ianuarie vor mai veni in judet alti ministrii.
Luna ianuarie se incheie astazi, iar in judet nu au mai ajuns alti demnitari ai noului guvern. Pentru a doua oara, in mai putin de cateva luni, Eugen Pirvulescu ii minte pe ziaristi. Concluzionand, Eugen Pirvulescu si-a luat foarte in serios calitatea de politician, promitand si mai apoi neonorand promiunile.