Romica Parpalea acuzatii grave la adresa lui Dragnea

Romica Parpalea

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Romica Parpalea, a povestit la Realitatea TV cum s-a fraudat la una din sectiile din Alexandria unde era presedinte si cum au fost mituiti membrii PD-L din sectiile de votare din Bragadiru, comuna in care acesta a fost preşedinte al filialei PSD.

 "În mai 2012, mi s-a oferit posibilitatea să vin ca presedinte la o sectie de votare, fiind jurist de profesie în municipiul Alexandria. Vorbim prima dată de alegeri locale. Am fost presedinte la sectia 25, Municipiul Alexandria, în prima fază la alegerile locale. Mi-am mutat domiciliul de pe Bragadiru pe Alexandria. Mi-am dat demisia din PSD si să nu fiu incompatibil cu functia. La alegerile locale a fost la 38% prezentă pe sectia mea. Acolo mi-a cerut să modific procesul verbal, ca să aibă voturile necesare, la 98%, mâna dreaptă a lui Dragnea, domnul Boboc Valentin, care a fost directorul Apa Serv; cum s-a modificat în comuna Bragadiru, unde a fost condamnat primarul, undeva peste 90%. I-am spus 'domnule Boboc, dati-mi scris si modific; si el mi-a zis asa: "Nu mai esti membru PSD, nu mai esti presedinte PSD, după referendum te vom suspenda din functia de director general, că nu ai dorit să ajuti partidul". Nu am modificat procesul verbal! - declară Romică Părpălea.

După ce a depus denunțul pe 20 august 2015, la structura centrală a DNA, martorul-cheie în dosarul "Referendumul" a explicat cum a colaborat cu procurorii, ce probe a adus în susținerea denunțului său și ce a urmat.