S-a deschis primul sediu PMP din Zimnicea, odata cu semnarea adeziunii de intrare in partid a lui Nitulescu

Teodor Nițulescu

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Teodor Nițulescu revine în politica teleormăneană, după o perioadă în care s-a ocupat doar de afaceri. Sâmbătă, la Zimnicea, odată cu inaugurarea sediului Partidului Mișcarea Populară din localitate și anunțul candidaturii lui Paul Albu la Primăria orașului, unul dintre cei mai cunoscuți oameni politici ai locului, Teodor Nițulescu a semnat adeziunea la PMP.

După o vizită la una dintre bisericile creștin-ortodoxe din orașul Zimnicea, alaiul Partidului Mișcarea Populară Teleorman a pornit către sediul din localitate. Este pentru prima dată când PMP își deschide la propriu ușile partidului în cel mai sudic oraș al țării. Un sobor de preoți a sfințit noul sediu.
Anfitrionul evenimentului a fost președintele intermiar al partidului.
După ce și-a făcut simțită prezența la prima conferință de presă organizată la sediul din Alexandria a PMP, în urmă cu câteva săptămână, Teodor Nițulescu a susținut, sâmbătă la Zimnicea, prima sa declarație politică. Nu poate contesta nimeni faptul că acest domeniu, politica, este unul la care fostul prefect se pricepe foarte bine.
La inugurarea sediului PMP Zimnicea au participat și reprezentanți ai partidului de la nivel național.
De asemenea, sâmbătă, partidul a anunțat și candidatul la primăria din localitate. Este vorba de Paul Albu, care nu este la prima candidatură.
La finalul conferinței, fostul prefect Teodor Nițulescu a semnat adeziunea de intrare în PMP Teleorman.