Surprize pentru rosioreni, de Dragobete, de la tinerii liberali si social-democrati

Actiune de Dragobete

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tinerii liberali si social-democrati din Rosiorii de Vede s-au intrecut in activitati de promovare a Dragobetelui, sarbatoarei iubirii la romani. Daca social-democratii au ales sa le ofere cuplurilor, de ziua iubirii un cadou dulce tipic romanesc, liberalii le-au oferit rosiorenilor o poza la minut intr-un decor realizat de ei special pentru aceasta sarbatoare. Si tanara deputata Mara Calista a sarbatorit ziua iubirii printre rosioreni.

De Dragobete tinerii rosioreni liberali si social democrati au marcat sarbatoarea iubirii in cadrul unor actiuni menite sa promoveze o veche traditie romaneasca si sa le ofere concitadinilor o surpriza placuta. Tinerii liberali si-au instalat cartierul general in centrul municipiului si au invitat cuplurile la o sedinta foto, oferindu-le ca amintire o fotografie imprimata pe loc. La sarbatoarea iubirii,alaturi de tinerii liberali rosioreni a fost si deputata Mara Calista care s-a aratat impresionata de zambetele oamenilor si iubirea lor.
Si tinerii social-democrati au pregatit o zi de Dragobete cu surprize dulci pentru cuplurile din Rosiorii de Vede. Ei au ales ca simbol al iubirii, ciocolata, un produs romanesc pe care l-au oferit in dar tinerilor intalniti pe strazile orasului. Gestul lor a fost primit cu zambete de cei care au primit un dar al iubirii de la tinerii social democrati.
Tanara generatie de politicieni isi indreapta tot mai mult atentia catre traditiile autentice, iar actiunile lor, indiferent de orientarea politica au un scop comun, promovarea valorilor culturale si traditionale romanesti.