Teodor Nitulescu si-a depus candidatura pentru sefia PNL nefiind membru

Ludovic Orban

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In cadrul unei conferinte de presa organizata la PNL Teleorman, presedintele Eugen Pirvulescu, a anuntat ca desi Teordor Nitulescu si-a depus canidatura pentru sefia formatiunii politice, nu este mebru al partidului.

Incurcate sunt caile Domnului, dar mai ales cele ale liberalilor teleormaneni. In cadrul unei conferinte de presa organizata astazi, presedintele formatiunii politice, Eugen Pirvulescu, a fost intrebat cum comenteaza depunerea candidaturii la presedentia PNL a lui Teodor Nitulescu. Raspunsul acestuia a fost surpinzator. Cu toate ca Nitulescu si-a depus candidatura, acesta nu este membru al formatiunii politice.
Prezenta la intalnirea cu presa teleormaneana, a fost si Mara Calista, deputat PNL. Aceasta a facut referire la legea salarizari, si a cerut public, ministului muncii dar si altor ministrii sa vina cu un proiect privind dezvoltarea judetului Teleorman.
Scopul principal al conferintei, a fost prezenta candidatului Ludovic Orban la sefia formatiunii politice la nivel central. Acesta a atins 2 subiecte, primul Proiectul National de Dezvoltare Locala, iar al doilea candidatura sa.
In momentul de fata, au loc alegeri in toate filialele locale ale PNL Teleorman, iar pe data de 20 aprilie va avea loc conferinta judeteana, atunci cand liberalii isi vor alege conducerea judeteana.