Tinerii liberali au conducere noua la Rosiorii de Vede

Alegeri TNL Rosiori

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tinerii liberali din Rosiorii de Vede si-au ales un nou lider si o echipa de conducere cu multe nume noi.

La alegerile interne pentru sefia TNL Rosiorii de Vede, junii liberali au mers de aceasta data pe mana unei fete, Irini Mihaela Paraschiv si in echipa de la conducerea organizatiei judetene au aparut cateva nume noi, dar dupa alegerile de duminica, Bogdan Cocu ramane presedintele TNL Teleorman.

Irini Mihaela Maraschiv a castigat sambata alegerile pentru presedentia TNL Rosiorii de Vede in urma alegerilor interne organizate la nivelul organizatiei municipale. La scrutinul intern au fost prezenti in calitate de invitati si liderii liberali rosioreni care i-au incurajat sa se implice mai mult in activitatea de partid, sa fie uniti si sa isi asume cu responsabilitate rolul pe care il au in viitorul politic al PNL.
In echipa de conducere a TNL Rosiorii de Vede au mai fost alesi un presedinte executiv si un prim vicepresedinte,un secretar general si un secretar general adjunct,patru vicepresedinti,patru secretari executivi si opt membri ai Biroului Politic Local.
Duminica au avut loc alegeri interne si la nivel judetean, iar Bogdan Cocu a fost ales presedinte al TNL Teleorman pentru inca un mandat.