Traian Basescu a fost prezent la lansarea candidatilor PMP

Traian Basescu

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Partidul Miscarea Populara filiala Teleorman, a organizat vineri lansarea oficiala a candidatilor pentru alegerile locale. La eveniment a fost prezent si presedintele partidului, Traian Basescu, care a declarat ca formatiunea politica va reusi la aceste alegeri.

Filiala judeteana a Partidului Miscarea Populara, si-a lansat oficial vineri seara, candidatii pentru alegerile locale.  La eveniment a fost prezent si presedintele partidului, Traian Basescu, care a fost primit in stil traditional.
Pe rand candidatii pentru alegerile locale au intrat in scena pentr a prezenta celor prezenti ce doresc sa faca daca vor iesi primari. Primul a fost cel care a intrat in cursa pentru primaria Alexandria.
Si candidatul PMP la primaria Rosiorii de Vede, a vorbit celor prezenti, trecand in revista vizita lui Traian Basescu la Rosiorii de Vede, pe vremea cand era presedintele tarii.
Prezent la eveniment, primvicepresedintele partidului, Cristian Diaconescu, a precizat faptul ca teleormanenii merita si altceva.
Presedintele PMP Teleorman, Adrian florescu, a vorbit despre programul pe care partidul l-a lansat in urma cu un an de zile, intitulat „Interesul public, datoria nastra”, si a precizat ca 90% dintre candidati sunt pentru prima data in politica.
Traian Basescu, presedintele PMP, a afirmat ca formatiunea politica va reusi la aceste alegeri. Acest lucru se va datora faptului ca 90% dintre membrii partidului sunt noi in politica, iar alegatorii vor oameni noi.
Conform informatiilor, PMP Teleorman are candidati in toate localitatile din judet.