In aceasta perioada, medicii recomanda sa nu faceti exces de carne de porc

Carne de porc

Intretinere
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pentru ca suntem in preajma sarbatorilor de iarna, iar carnea de porc se gaseste in toate casele, medicii trag si un semnal de alarma. Sa consumam carnea si preparate din aceasta in cantitati moderate, sa nu facem exces, iar langa produse sa avem pe mese si legume proaspete, care se gasesc in piete.

Atentie! Medicii trag un semnal de alarma. Pentru ca in aceasta perioada a crescut consum de carne de porc, trebuie sa avem grija. Mancata fara moderatie, aceasta ne poate aduce neplaceri. Daca o asociem si cu alcoolul atunci riscul ca sa ajungem de urgenta la spital este si mai mare. Pentru a evita problemele este bine sa avem langa fripura sau carnati si o salta verde sau legume.
Si pentru ca medicii recomanda sa consumam multe legume, acestea se gasesc in piata centrala din Alexandria. In aceasta perioada, datorita vremii frumoase s-a facut salata verde. Astfel aceasta se vinde de la un leu si ajunge la 2 lei. Pentru ca aceasta sa fie si mai gustoasa, la prepararea ei punem si ceapa verde, care se vinde cu un leu legatura. Si ridichiile si-au facut aparitia, acestea costa 2 lei legatura.