Al doilea tunel de dezinfectie a fost donat SAJ Teleorman de o familie din Turnu Magurele

Tunel de dezinfectie SAJ

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Teleorman a beneficiat de un singur tunel de dezinfecție, deși mai era nevoie de încă unul.

De miercuri 23 aprilie, aparatul necesar pentru dezinfectarea personalului de la ambulanță a venit din partea unei familii din Turnu Măgurele, care astfel vrea să fie recunoscătoare ambulanțierilor.
Povestea a început în momentul în care stâlpul familiei din Turnu Măgurele a  avut nevoie de ajutorul salvatorilor de pe ambulanţă. A trecut prin clipe grele, iar pentru a putea fi salvat trebuia să fie transportat la un spital din Bucureşti. În acel moment nici un echipaj de pe salvare nu avea doctor. Soluţia a fost să fie adusă de acasă echipa cu medic.
Era nevoie de un al doilea tunel de dezinfecţie. Şi asta pentru că, atunci când ambulanţierii vin de pe teren, se pierde mult timp cu dezinfectarea.
O dată ajuns la destinaţie tunelul a fost pus în funcţiune, fiind explicaţi toţi paşii utilizării lui în condiţii optime.
Primul tunel de dezinfecție a fost donat către Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Teleorman de către Asociația Nonguvernametală “Mihai Murar”.