Bani europeni pentru Spitalul orasenesc Zimnicea

Spitalul Zimnicea

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Peste 780 000 de euro vor ajunge in urmatorii 2 ani la Spitalul Orasenesc Zimnicea, cei mai multi urmand sa mearga catre achizitia de aparatura medicala moderna.

Totul ca urmare a castigarii unui proiect cu finantare europeana, in care Zimnicea are ca partener municipiul Svishtov din Bulgaria.
Spitalul Orasenesc Zimnicea isi va moderniza aparatura medicala cu ajutorul fondurilor europene, in cadrul proiectului “Sanatatea ta conteaza”, un proiect in care Zimnicea are ca partener municipiul Svishtov din Bulgaria. Pentru partea romana, proiectul mai prevede si realizarea unui schimb de experienta intre cadrele medicale ale spitalului zimnicean si medicii care activeaza in spitalul partener din Svishtov.
Aflat la momentul actual in perioada de precontractare, proiectul urmeaza sa faca pasi repezi in primele luni ale anului viitor.
Pentru Zimnicea, actualul proiect derulat in parteneriat cu municipiul Svishtov, este cel mai important proiect de acest fel, atat prin sumele de care urmeaza sa beneficieze, cat si in ceea ce priveste scopul implementarii proiectului.