Cele doua persoane de cetatenie chineza, din Rosiorii de Vede, au iesit din carantina

Ionela Popescu

Medicina

Cei doi cetateni chinezi, din municipiul Rosiorii de Vede au iesit din monitorizarea DSP Teleorman. Din fericire nu exista nici un pericol al existentei coronavirusului.

Dupa ce in urma ca 10 zile, la presiunea presei, conducerea Disrectiei de Sanatate Publica Teleorman a reusit cu greu sa ne comunice ce s-a intamplat cu cei doi cetateni chinezi sositi la Rosiorii de Vede, astazi ne-a mai demonstrat inca o data ca nu stie sa comunice. Intrebata care mai este situatia celor doi, avand in vedere ca se apropie de final perioada de carantina, Ionela Popescu, directorul DSP Teleorman, usor iritata de intrebare ne-a explicat ca a fost postat un comunicat pe site-ul institutiei, aceasta neconsiderand chiar important sa il transmita si presei, ca doar nu este o problema mondiala raspandirea cornonavirusului.
Noi vom continua sa ii intrebam pe acesti oameni, pusi in niste functii de conducere fara ca macar sa aiba habar de obligatiile pe care le au, informatiile de inters public, chiar daca ii deranjeaza acest lucru.