Demiterea sefului de la Serviciul Judetean de Ambulanta a ajuns pana la Ministerul Sanatatii

Serviciul de Ambulanta Teleorman

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Demiterea managerului Serviciului Județean de Ambulanță a atras atenția parlamentarilor de Teleorman, care acum se află la putere. Senatorul Eugen Pârvulescu s-a interesat despre acest subiect și a făcut declarații în acest sens, la conferința de presă organizată ieri.

Angajații Serviciului Județean de Ambulanță Teleorman riscă să nu-și primescă salariile, asta după ce chiar în ziua când la Palatul Victoria se instala noul Guvern, și anume pe 5 noiembrie, pe faxul instituției locale ajungea un ordin al ministrului Sorina Pintea, prin care Cristian Popescu era înștiințat că nu se mai află la conducerea unității. Astfel că, nu are cine să semneze ștatele de plată pentru angajați, deoarece nici director medical nu există.
Senatorul exclude posibilitatea ca Popescu să rămână la conducerea Serviciului Județean de Ambulanță, chiar dacă pentru a rezolva această situație fără precedent, acceptă un interimat al acestuia.
Nu ne rămâne decât să sperăm că în următoarele zile, până se rezolvă problema, să nu se întâmplă un eveniment atât de grav încât prin protocoale să fie nevoie de o decizie a conducerii instituției, pentru slavarea de vieți omenești.