Dupa ani de asteptare Centrul de Transfuzie Sanguina se reabiliteaza

Centrul de Transfuzie

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dupa ani de asteptare, in sfarsit Centrul de Transfuzie Sanguina Teleorman, a intrat intr-un proces de reabilitare. Durata este de 6 luni, si se vor face lucrari de consolidare si reparatii ale centrului.

Cei care au trecut, din motive obiective, pe la Centrul de Transfuzie Sanguină Alexandria de pe strada Mihăiță Filipescu au văzut, probabil, în ce condiții se lucrează acolo și în ce fel de ambient trebuie să aștepte oamenii dispuși să-și dăruiască propriul sânge. Insa lucrurile se vor schimba, si asta pentru ca au demarat lucrarile de reabilitare ale centrului, asta dupa ani de asteptare.
Ianite de a fi demarate lucrarile, a fost nevoie de un proiect de hotarare al Consiliului Judetean, ce a fost votat in unanimitate de consilieri. Valoarea totală a acestei investiții se ridică la suma de 1.316.299 lei, inclusiv TVA, iar durata de realizare a investiției este de 6 luni,. Prin reabilitarea propusă se vor genera două fluxuri de circulație: un flux al personalului medical și un flux pentru personalul donator, recoltarea realizându-se astfel în condiții dintre cele mai bune.