Ecograf de ultima generatie pentru Spitalul Caritas

Mario Colombo

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Institutul Auxologic din Italia vine din nou in sprijinul spitalului Caritas cu un aparat de ultima generatie pentru dotarea sectiei ginecologie. Directorul institutului Mario Colombo a venit la Rosiorii de Vede sa discute cu oficilaitatile locale si sa vada cum functioneaza ecograful donat spitalului.

Spitalul municipal Caritas a primit inca o donatie importanta din Italia. De aceasta data, Institutul Auxologic a trimis pentru sectia ginecologie a spitalului rosiorean un ecograf de ultima generatie. Mario Colombo, directorul institutiei din Italia a venit la Rosiorii de Vede sa vada noul aparat in functiune. Dupa o scurta intrevedere cu edilul municipiului, Mario Colombo a stat de vorba cu medicii care vor lucra cu ecograful donat de italieni.
Pentru sectia Ginecologie, ecograful trimis de italieni este extrem de util, dupa cum ne-a spus doctorita Elena Milea.
In ultimii ani, Institutul Auxologic din Italia a donat echipamente medicale pentru mai multe sectii ale spitalului Caritas, intre cele doua institutii medicale existand un protocol de colaborare, Mario Colombo, directorul intitutului, cunoaste foarte bine aceasta zona a judetului Teleorman, a fost implicat in mai multe actiuni caritabile si a primit titlul de cetatean de onoare al municipiului Rosiorii de Vede.