Elevii zimniceni vor beneficia gratuit de serviciile unui cabinet stomatologic

Cabinet medical scolar

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vesti bune pentru elevii zimniceni de toate varstele. Acestia vor beneficia in viitorul foarte apropiat de serviciile noului cabinet stomatologic scolar aflat la momentul actual in curs de amenajare in incinta Scolii Gimnaziale nr. 2. Investitia este realizata din bugetul local al orasului si va oferii tuturor elevilor zimniceni servicii medicale gratuite.

Vesti bune pentru cei peste 1600 de elevi si prescolari din orasul Zimnicea. Dupa o pauza de peste 20 de ani, cabinetul stomatologic scolar din incinta Scolii nr. 2 se va redeschide pentru elevii zimniceni de toate varstele. Investitia si initiativa redeschiderii cabinetului apartine autoritatilor locale, care au alocat in acest sens din bugetul orasului circa 1,5 miliarde de lei vechi.
Cabinetul va oferi servicii stomatologice gratuite tuturor elevilor zimniceni, indiferent de localitatea de domiciliu a acestora, singura conditie fiind aceea de a fi inscrisi la una dintre unitatile de invatamant ale orasului Zimnicea.
Edilii zimniceni spera ca lucrarile de amenajare si dotare ale cabinetului stomatologic scolar sa fie gata pana pe data de 1 iunie.