In privinta echipamentelor, la Spitalul Judetean au existat probleme dar atunci cand nu se gaseau

dr. Alexandru Dobre

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In cadrul conferintei de presa, intitulata “Sanatatea, prioritatea zero a Consiliului Judetean Teleorman”, a fost prezent si managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Alexandria, Alexandru Dobre. Acesta a vorbit despre echipamente si despre achizitionarea acestora.

Primul subiect dezbatut de managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Alexandria, a fost cel referitor la achizitionarea echipamenetlor necesare unitatii sanitare in aceasta perioada. Alexandru Dobre a tinut sa precizeze ca singura problema intampinata a fost doar aunci cand acestea nu se gaseau pe piata.

De asemenea, acesta a mai mentionat si faptul ca cei de la Unifarm nu au avut mereu pe stoc echipamente si materiale necesare pentru lupta impotriva COVID-19. Astfel, a fost nevoit sa le achizitioneze si de pe piata libera.

Conducerea spitalului a fost nevoita sa returneze si un stoc de masti FFP2. In momentul in care acestea au sosit la unitatea spitaliceasca medicii au constat ca sunt neconforme. Asa ca, au fost returnate.