Lansarea proiectului Scoala Mamei SAMAS la Spitalul Caritas

Scoala Mamei SAMAS

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Spitalul municipal Caritas din Rosiorii de Vede a gazduit, ieri, lansarea proiectului "Scoala Mamei", un program de educatie si informare a parintilor privind importanta primelor 1000 de zile din viata copilului lor. Proiectul este derulat de Asociatia SAMAS, singura retea nationala de educatori perinatali care vine, acum si in sprijinul mamicilor din Rosiorii de Vede.

Reprezentantii Asociatiei SAMAS au venit, ieri, la Rosiorii de Vede sa lanseze proiectul "Scoala Mamei". La eveniment au luat parte educatori perinatali din reteau SAMAS, medici specialist din cadrul Spitalului Caritas, medici de familie, asistente, moase dar si reprezentanti ai comunitatii locale. Proiectul se deruleaza cu sprijinul spitalului municipal din Rosiorii de Vede care a organizat lansarea oficiala si a pus la dispozitie un spatiu amenajat pentru desfasurarea activitatilor viitoare.
In cadrul evenimentului a fost prezentat un material despre importanta primelor 1000 de zile din viata copilului tau.
Din echipa de educatori perinatali ai Asociatie SAMAS dace parte si LIliana Rotaru, asistent principal la Maternitatea spitalului Caritas Rosiorii de Vede care se va ocupa de consilierea parintilor pentru primele 1000 de zile din viata copilului lor.