Lucrarile de reabilitare ale Spitalului judetean vor lua sfarsit in 2 luni ?

Spitalul judetean

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Autoritatile judetene sunt sigure ca in maxim 2 luni de zile lucrarile de reabilitare la Spitalul Judetean se vor incheia.  Insa nu se stie cine va fi sanctionat daca dupa aceasta perioada, lucrarile nu vor fi finalizate.

Doua luni de zile. Acesta este termenul maxim pe care autoritatile judetene il dau cu privire la terminarea lucrarilor de reabilitare ale Spitalului Judetan de Urgenta din Alexandria.
Tot aceste autoritati, sunt sigure ca lucrarile nu vor fi prelungite dupa aceasta perioada. Insa daca se va intarzia cu reabilitarea cine va fi sanctionat? Este intrebarea la care nu am primit un raspuns concret.
Fondurile pentru reabilitarea unitatii spitalicesti se ridica la suma de 83 de milioane de lei, majoritatea provenind din fonduri europene.
Contractul de finantare pentru proiectul „Reabilitare Spital Judeţean de Urgenţă Alexandria, judeţul Teleorman” a fost incheiat pe 17.08.2010 si termenul de finalizare al proiectului a fost initial 17 decembrie 2012, dar a fost prelungit prin actul aditional nr. 1 la contractul de finantare, pana la data de 17.06.2015.  Deci iata ca sunt sanse ca aceste lucrari sa depaseasca termenul din contract.