Masuri de reorganizare la Spitalul municipal Caritas Rosiorii de Vede

Spitalul municipal Caritas

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Conducerea Spitalului Caritas Rosiorii de Vede a lansat un plan de reorganizare a structurii unitatii medicale cu efecte pozitive asupra resurselor financiare si a serviciilor medicale oferite pacientilor. Modificarea structurii organizatorice este doar una dintre masurile initiate in vederea redresarii economice a spitalului rosiorean.

Spitalul municipal Caritas se afla in plin proces de redresare economica pe baza unui plan de actiuni initiat de conducerea unitatii medicale. Una dintre masurile impuse de situatia actuala a spitalului este modificarea structurii organizatorice astfel incat resursele financiare sa fie utilizate eficient iar serviciile medicale oferite pacientilor sa se diversifice. In aproape toate sectiile vor avea loc reconfigurari de paturi si personal si vor fi infiintate noi compartimente specializate pe tipuri de afectiuni in functie de nevoile pacientilor.
Luna trecuta, Adrian Miulescu, managerul Spitalului Caritas a facut demersuri la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Ministerul Sanatatii pentru rezolvarea unor probleme punctuale cu care se confrunta spitalul, plata serviciilor medicale ce depasesc contractul si suplimentarea numarului de paturi finantate, stergerea arieratelor si finantarea serviciilor medicale in cadrul Compartimentului de Primire Urgente.
Arieratele pe care le inregstreaza spitalul la finalul anului 2017 raman inca o problema ce nu poate fi rezolvata fara sprijin din partea institutiilor statului, iar in aceasta situatie se afla toate spitalele din judetul Teleorman, cu exceptia Spitalului judetean de Urgenta din Alexandria.

Meteo

Meteo

0°C

Alexandria

Cloudy

Humidity: 100%

Wind: 20.92 km/h

  • 04 Jan 2019

    1°C -3°C

  • 05 Jan 2019

    0°C -5°C