Medicamentele cumparate de pacienti din banii lor, procedeu legal, sustine Gadea

Adrian Gadea

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In urma materialului difuzat prin care relatam ca pacientii Spitalului Judetean Alexandria isi procura singuri medicamente si alte produse necesare insanatosirii, ne-am adresat si presedintelui Consiuliului Judetean Teleorman. Acesta  declarat ca acest procedeu este unul legal.

Situatia privind lipsa medicamentelor si a altor produse necesare insanatosirii din Spitalul Judetean Alexandria, a fost prezentata si presedintelui consiliului judetean Adrian Gadea. Referitor la cumpararea acestora de catre pacienti, acesta ne-a explicat ca acest procedeu este unul legal.
Pe langa acest fapt relatat de catre postul nostru de televiziune, prin urbe circula un zvon referitor la taierea salariilor si a sporurilor personalului din unitatea spitaliceasca. Intrebat daca are cunostinta despre acest lucru, presedintele consiliului judetean, a garantat ca nu se pune problema de asa ceva.
O alta problema cu care se confrunta Spitalul Judetean este lipsa de personal.  Intrebat ce este de facut, Adrain Gadea a declarat ca se incearca gasisrea unor solutii.
Acum asteptam ziua in care aceste probleme vor disparea sin unitatea spitaliceasca.