Medici si aparatura medicala pentru sectia de ginecologie la Spitalul din Zimnicea

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sectia de obstetrica-ginecologie a Spitalului Orasanesc Zimnicea beneficiaza din aceasta vara de serviciile a doi noi medici specialisti. Una dintre cele mai importante sectii ale spitalului,ginecologia beneficiaza acum si de aportul unui aparat ecograf, esential in munca specialistilor, care asteapta acum si darea in folosinta a blocului operator.

Esentiala pentru functionarea spitalului zimnicean, dar si pentru viata comunitatii, sectia de obstetrica-ginecologie a spitalului din Zimnicea beneficiaza de cateva luni de serviciile a doi noi medici specialisti, care rezolva astfel criza de personal medical pentru aceasta specializare.
Munca noilor medici specialisti este imbunatatita acum si de achizitionarea unui aparat ecograf, esential pentru activitatea de zi cu zi a sectiei de obstetrica-ginecologie. De asemenea, printre prioritatile conducerii se mai numara si deschiderea unui bloc operator adaptat sectiei de ginecologie.
Daca pana in prezent, sectia de obsterica –ginecologie a spitalului din Zimnicea rezolva anul circa 900 de cazuri, conducerea unitatii spitalicesti asteapta acum o crestere semnificativa a acestui numar, la momentul actual  media zilnica fiind de 10 consultatii.
Fiind singura unitate medicala din zona de sud a judetului, spitalul din Zimnicea deserveste atat populatia orasului, cat si localitatile limitrofe acestuia

. Spitalul din Zimnicea