Proiecte de modernizare a Spitalului din Zimnicea

Modernizare spital

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Municipalitatea zimniceana lucreaza la doua proiecte ample de modernizare a spitalului local. Este vorba despre un proiect de achizitionare de aparatura medicala, proiect deja aprobat si aflat in derulare si un proiect de reabilitare a cladirii spitalului, aflat in stadiul de initiere.

Dupa ce a reusit sa inceapa implementarea proiectului transfrontalier “Sanatatea ta conteaza”, proiect derulat in parteneriat cu municipiul bulgar Svihtov si care va aduce circa 750 000 de euro pentru aparatura medicala performanta, Primaria Zimnicea lucreaza acum la un nou proiect de modernizare a spitalului orasenesc. De data aceasta proiectul vizeaza reabilitarea cladirii unitatii spitalicesti .
Edilii zimniceni spera ca si noul proiect sa primeasca finantare europeana, fie in parteneriat cu partea bulgara, fie pe o alta axa de finantare.
Spitalul Orasenesc Zimnicea are 4 sectii medicale si dispune de peste 120 de paturi, de serviciile lui beneficiind populatia orasului si a localitatilor limitrofe acestuia.