Protestatarii de la Spitalul TBC solicita interventia Consiliului judetean pentru stingerea conflictului

Greva la Spitalul TBC

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La Spitalul TBC din Rosiorii de Vede, angajatii continua protestele impotriva reducerii sporului de periclitate de care au beneficiat pana la intai martie.

Vineri dimineata sindicalistii, in mare parte cadre medicale au solicitat Consiliului judetean Teleorman o intalnire pe tema scaderii sporurilor.
De aproape o saptamana, angajatii Spitalului TBC Rosiorii de Vede protesteaza impotriva reducerii veniturilor salariale care afecteaza mai multe categorii de personal si au solicitat sa discute cu reprezentantii Consiliului judetean, institutia care a stabilit nivelul noilor sporuri aplicate in spitalele aflate in subordinea sa.
Vineri, conducerea spitalului a acceptat sa se discute din nou cu reprezentantii angajatilor, cu conditia ca presa sa nu fie prezenta.
In aceasta dimineata am reusit sa aflam si punctul de vedere al Consiliului judetean referitor la  situatia de la Spitalul TBC.
Conducerea Consiliului judetean va avea joi, o runda de discutii cu sindicalistii de la Spitalul TBC Rosiorii de Vede si tot atunci vom afla daca in urma dialogului se vor identifica si solutiile care sa duca la stingerea conflictului.