Rosiorenii au donat sange pentru un tanar bolnav de leucemie

Donare de sange

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Centrul judetean de Tranfuzii Teleorman a deplasat, ieri, o echipa medicala la Rosiorii de Vede pentru donatorii lui Ionut Coipan, tanarul rosiorean diagnosticat cu leucemie la numai 24 de ani. De cand se afla internat in spital o mulltime de prieteni, cunoscuti, fosti colegi din echipa de fotbal dar si persoane care nu l-au cunoscut personal au donat sange pentru Ionut.

Ieri, o multime de tineri au venit la Spitalul Caritas sa doneze sange pentru Ionut Coipan, un tanar de numai 24 de ani care se lupta cu o boala grava, leucemie si este internat la Spitalul Universitar Bucuresti. Suferinta prin care trece tanarul rosiorean a impresionat un numar foarte mare de oameni si in ultimele saptamani s-a donat sange pentru Ionut in centre din Alexandria, Bucuresti si Rosiorii de Vede.
Pentru a veni in sprijinul donatorilor care si-au manifestat dorinta de a-l ajuta pe Ionut Coipan, Centrul judetean de Transfuzii Teleorman a deplasat o echipa medicala la Rosiorii de Vede pentru recoltare.
Cei care nu au ajuns, ieri, sa doneze sange pentru Ionut pot sa vina pe 31 mai, data la care Centrul judetean de Transfuzii face recoltari in Rosiorii de Vede. Ionut Coipan are nevoie de ajutor in continuare pentru a trece prin aceasta grea incercare.