Se fac angajari la Spitalul Judetean Teleorman

Angajari Spital

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La Spitalul Judetean de Urgenta din Alexandria se fac angajari. Astfel au fost scoase la concurs mai multe posturi de asistenti si infirmiere, dar si de electromecanici.

In momentul de fata la Spitalul Judetean de urgenta din Alexandria se fac angajari. Potrivit conducerii unitatii spitalicesti, exista deficit de personal la intretinere, iar pentru asta au fost scoase la concurs pe data de 3 decembrie 3 posturi de electomecanici. Pe langa personal auxiliar, la spital s-au scos  la concurs si posturi de asistenti si infirmiere.
Pentru a putea participa la concurs, candidatul trebuie sa indeplineasca cateva conditii generale si anume: trebuie sa aiba cetățenia română, sa cunoasca limba română, scris și vorbit, sa aiba  capacitate deplină de exercițiu; starea de sănătate sa fie corespunzătoare postului pentru care candidează. Pe langa aceste cerinte, este nevoie si de un dosar care contine mai multe documnte.
Copia actului de identitate, copiile documentelor de studii și carnetul de muncă sau, după caz, adeverințele care atestă vechimea vor fi prezentate și în original în vederea verificării conformității copiilor cu acestea.