Se pregateste redeschiderea unor sectii la Spitalul Caritas Rosiorii de Vede

Redeschidere sectii la Spitalul Caritas

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Direcția de Sănătate Publică Teleorman anunță că se pregătește redeschiderea unor secții pentru pacienții cronici, la Spitalului Caritas, unitate declarată suport COVID. Se vor face circuite separate pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Invitat în cadrul emisiunii În centrul atenției, difuzată de postul nostru de televiziune, directorul Direcției de Sănătate Publică Teleorman, Stelian Cristea a declarat că se pregătește redeschiderea unor secții ale Spitalului Caritas din Roșiorii de Vede, chiar dacă starea de alertă este încă în vigoare.
Având în vedere faptul că nu avem o creștere a numărului de îmbolnăviri cu SARS-CoV 2 foarte mare, medicii consideră că o parte din spitalul suport covid din județ poate fi redat bolnavilor care au nevoie de asitență medicală. Conducerea DSP Teleorman consideră că procedura este una foarte simplă.
Probabil că, în perioada imediat următoare, după ce vor fi luate toate măsurile de protecție a pacienților, cadrele medicale ale Spitalului Caritas vor putea să primescă și bolnavi cu alte afecțiuni decât COVID.