Simpozion stiintific pe teme medicale la Rosiorii de Vede

Simpozion medical

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Manifestarea stiintifica “Zilele medicale rosiorene” initiata si gazduita de Spitalul municipal Caritas din Rosiorii de Vede a reunit si in acest an medici si cadre medicale din tot judetul dar si invitati din randul medicilor specialisti de la spitale din capitala, cadre universitare cu expertiza in diferite domenii medicale.

Rosiorii de Vede a fost din nou gazda unei intalniri pe teme medicale, un simpozion stiintific de informare pentru medici si cadre medicale pe diverse teme in domenile pediatrie, cardiologie, chirurgie, nutritie, ortopedie si traumatologie. Prima parte a intalnirii a fost rezervata pediatriei cu o tematica variata abordata de medicii specialisti de la Spitalul Clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu, doctorii Irina Florescu, Coriolan Ulmeanu si Violeta Nitescu.
Echipa de cadre medicale de la Spitalul Caritas, condusa de dr Mariana Dida – sefa sectiei de pediatrie, initiatoare a evenimentului s-a implicat si in acest an pentru buna desfasurare a Zilelor medicale rosiorene. Printre invitatii care si- au prezentat lucrarile stiintifice s-au aflat medici si cadre universitare de la Spitalul Grigore Alexandrescu, Spitalul Militar, Institutul National pentru cercetarea optoelectronica si Spitalul Caritas Rosiorii de Vede.