Spitalul Caritas a mai primit bani pentru plata datoriilor

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Spitalul municipal Caritas din Rosiorii de Vede a mai primit 110 miliarde de lei vechi pentru achitarea datoriilor care se adauga la cele 8 miliarde primite in urma cu cateva zile tot pentru plati restante. Cu acesti bani datoriile care furnizorii de bunuri si servicii se achita in totalitate ca si cheltuielile de personal unde unde sumele erau foarte mari.

Spitalului Caritas este beneficiarul celei mai mari parti din sumele alocate de cuvern pentru echilibrarea bugetelor locale in ultima saptamana. La distanta de cateva zile de la primirea celor 8 miliarde, spitalul rosiorean mai primeste inca 110 miliarde la o noua rectificare bugetara, aprobata in sedinta de indata. Mare parte din aceasta suma este destinata cheltuielior de personal dar pentru achitarea datoriilor inregistrate la apa, canal, salubritate, a utilitatilor in general.

O alta urgenta a fost aprobarea documentatiei in faza Studiu de fezabilitate si a indicatorilor tehnico- economici  pentru primul bloc de locuinte cu 24 de apartamente ce se va construi in zona serelor .