Teleormanenii au donat sange pentru victimele de la Clubul Colectiv

Donare sange

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Teleormaneneii au dat dovada ca le pasa de semenii lor, si au raspuns pozitiv apelului de donare de sange. La Centrul Judetean de Transfuzii Sangvine din Alexandria, zeci de persoane s-au prezentat astazi pentru a da o mana de ajutor.

In urma tragediei de la clubul Colectiv din Bucuresti, teleormanenii nu au ramsa indiferenti. Asa ca astazi acestia s-au prezentat la Centrul Judetean de Transfuzii Sangvine din Alexandria pentru a dona sange. La primele ore ale diminetii deja se recoltase de la 20 de persoane.
Specialistii de la centru sustin ca fata de o zi obisnuita numarul acestora a fost destul de mare. In medie pe zi aici vin doar 10 persoane sa doneze. Dar pentru ca de sange va fi nevoie si in perioada urmatoare pentru ranitii de la Colectiv, cei care vor sa ajute sunt asteptati si in zilele urmatoare.
Cei care au venit sa doneze sange, in marea lor majoritate tineri, au ales sa faca acest gest pentru ca asa pot ajuta victimele de la clubul groazei.
Pana la ora 14 se recoltase sange de la 46 de persoane. Maine la Turnu Magurele alti 60 de teleormaneni au anuntat ca vor dona sange. Haideti sa nu ramanem indiferenti in fata unei tragedii care a ingenunchiar sute de familii. Si noi putem ajuta, donand sange.