Tinerii au donat sange in cadrul unei campanii initiate de TNL Rosiorii de Vede

Campanie donare de sange

Medicina
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vineri, la Rosiorii de Vede peste 25 de persoane au venit sa doneze sange in cadrul unei campanii initiate si organizate de tinerii liberali. Unul dintre donatorii care s-au alaturat campaniei a fost si Adrian Miulescu, noul manager al Spitalului Caritas, unde Centrul judetean de transfuzii a depasat o echipa medicala  special pentru aceasta actiune de recoltare.

Un grup de tineri liberali din Rosiorii de Vede au demarat o campanie pentru donarea de sange si au incercat sa atraga cat mai multi voluntari in actiunea lor umanitara. Majoritatea voluntarilor prezenti vineri, in Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Caritas unde Centru judetean de transfuzii a deplasat o echipa medicala au donat sange pentru prima data din dorinta de ajuta cat mai multi bolnavi care asteapta sa fie salvati in spitalele din Romania.
Membrii TNL Rosiorii de Vede care au donat sange vor folosi bonurile primite pentru a le oferi cadouri de sarbatori copiilor cu care viata nu a fost prea generoasa.
Desi campania a fost initata de tinerii liberali rosioreni acest lucru nu l-a impiedicat pe managerul Spitalului Caritas, Adrian Miulescu sa participe in calitate de donator la aceasta actiune din simplul motiv ca sangele salveaza vieti si nu are culoare politica.