Alte categorii

Turris-Oltul Turnu Magurele

Fotbal

Dupa ani de asteptare, Teleormanul va avea din nou echipa  in Liga a 2-a fotbalistica. Turris-Oltul Turnu Magurele a promovat matematic  in esalonul superior inca de saptamana trecuta, dupa etapa a 26-a a seriei sale.

Flacara Horezu - Turris Oltul Turnu Magurele

Fotbal

Turris-Oltul Turnu Magurele joaca maine pe teren propriu cu Flacara Horezu, ocupanta locului 2 in Seria a 3-a a Ligii a 3-a de fotbal. O victorie in meciul de maine ar consolida si mai mult sansele de promovare ale turnenilor.

Turris Oltul Turnu Magurele

Fotbal

Victoria de saptamana trecuta contra celor de la Universitatea Craiova o apropie tot mai mult pe Turris-Oltul Turnu Magurele de accederea in esalonul Ligii a 2-a fotbalistice. O victorie care scoate trupa lui Adrian Mititelu din cursa pentru promovare, si o tine la 6 puncte pe Flacara Horezu.

CSS Alexandria U16

Baschet

La sala sporturilor din Alexandria s-a desfasurat la sfarsitul saptamani trecut Campionatului Național de Baschet Feminin Under 16. Fetele de la CSS Alexandria s-au clasat pe primul loc.

Calin Voicu

Baschet

Potrivit conducerii Clubului Sportiv Baschet Club Teleorman Alexandria, banii alocati mai ajung pentru cel mult 2 luni.

CSS Alexandria

Baschet

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa au fost evidentiate rezultatele obtinute de baschetbalistele din cadrul CSS Alexandria. Au fost prezentante performantele feteleor de la under 14 si under 18.

Teren baseball

Alte sporturi

Primul teren omologat pentru baseball va fi construit la Alexandria. Potrivit presedintelui Federatiei Romane de Baseball si Softball, terenul ar putea fi dat in folosinta cel mai tarziu pana in anul 2020. Proiectul este rodul colaborarii dintre confederatia mondiala de baseball, federatia romana de specialitate si Primaria Alexandria.

Romania - Spania

Alte sporturi

Nationala României a ratat şansa de a se califica înaintea ultimei etape la Europeanul de volei feminin. "Tricolorele" au pierdut derby-ul cu Spania, 2-3, şi au parte de un meci decisiv în ultima rundă, cu Bosnia.

Baseballisti

Alte sporturi

Ultimele 2 luni au fost programate competitii specifice pentru toate categoriile de varsta. Aproape 10 astfel de competitii au de parcurs in prima parte a sezonului si baseballistii de la Atletico Alexandria.

Campionat juniori

Juniori

Pe stadionul muncipal din Alexandria, a avut loc un campionat de fotbal destinat copiilor si juniorilor. La stratul copetitiei au luat parte echipe precum Steaua sau Dinamo.

Andrei Mierlea

Juniori

Pentru Andrei Mihai Mierlea, drumul de la Zimnicea la clubul madrilèn Rayo Vallecano si de acolo la nationala Romaniei under 15 ani, a inceput in anul 2008, atunci cand tanarul junior al nationaleI s-a mutat cu familia in Spania.

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro