Antrenament cu arme de tip Airsoft pentru tinerii rosioreni, la Clubul Sochin-Do

Instructaj Airsoft

Alte sporturi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La Sectia Airsoft a Clubului Spotiv Sochin Do din Rosiorii de Vede antrenamentele de tir dinamic sunt in plina desfasurare. O multime de copii si tineri din Rosiorii de Vede se pregatesc pentru concursul de airsoft ce va avea loc in luna mai, de zilele municipiului.

Din ce in ce mai multi copii si tineri rosioreni se indrepata spre Airsoft, un sport care implica multa actiune si le ofera un alt tip de distractie, fiecare antrenament transformandu-se intr-o adevarata intrecere. In aceeasi nota s-a desfasurat si antrenamentul de tir dinamic, sambata, la Clubul Sportiv Sochin-Do, care are si sectie Airsoft. Traseul pe care l-au avut de parcurs a fost o adevarata provocare pentru tinerii care vor participa la concursul oficial din luna mai.
Prima editie a concursului de airsoft tir dinamic desfasurata anul trecut s-a bucurat de un real succes prin participarea unui numar destul de mare de tineri la aceasta intrecere sportiva mai putin cunoscuta pana acum in care se utilizeaza replici ale armelor reale pentru parcurgerea unui traseu bine stabilit.