Au continuat competitiile in cadrul Cupei Toamnei

Cupa toamnei

Alte sporturi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In aceasta dimineata au continuat activitatile sportive in cadrul Cupei Toamnei. Aceasta este organizata de Consiliul Judetean Teleorman.  

Manifestare sportiva, devenita traditionala, actiunea Cupa toamnei este inscrisa in „Programul activitatilor, manifestarilor, competitiilor si actiunilor cultural-sportive si de tineret, religioase, educative si de divertisment – recreere” ce se organizeaza de Consiliul Judetean. In programul competitiei de anul, ieri s-a desfasurat un turneu de volei feminin, cu echipele castigatoare la faza locala, clasele a IX-a – a XII-a. Acesta a continuat astazi cu un turneu de  baschet feminin, clasele a V-a - a VIII-a, la Scoala gimaziala „Mihai Viteazul” din  Alexandria.
Tot in cadrul Cupei toamnei va mai fi organizat un turneu de handbal masculin, clasele a V-a - a VIII-a, in data de 4 noiembrie, la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” Rosiorii de Vede si un turneu de handbal masculin, clasele a IX-a – a XII-a, care se va disputa, de asemenea, la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”. Competitiile se vor desfasura in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Teleorman.