Buget mic pentru activitatile de tineret ale DJST Teleorman

Mariana Mitran

Alte sporturi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Buget intarziat si foarte restrans anul acesta pentru activitatile de tineret ale Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Teleorman, care a primit pentru aceasta sectiune mai putin de 65 de mii de lei.

Situatie care se reflecta in intarzierea demararii actiunilor specifice si cel mai probabil, intr-un numar mai mic al acestora fata de cel de anul trecut.
Ca si alte institutii similare din tara, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Teleorman a primit anul acesta un buget mult diminuat fata de anii precedenti.Mai mult decat atat, bugetul institutiei a fost aprobat abia la sfarsitul lunii martie, astfel ca, cel putin la sectiunea de tineret, activitatea directiei a fost mult ingreunata.
Situatia a creat serioase dificultati in sectorul activitatii de tineret, sector care a primit anul acesta mai putin de 65 de mii de lei.
Chiar daca intarziate, activitatile adresate tinerilor nu vor lipsi nici anul acesta. Vor fi insa cu siguranta mai putine decat cele de anul trecut.
Din calendarul activitatilor de tineret nu vor lipsi nici principalele tabere de creatie organizate anual de catre directia judeteana. Ele vor fi finantate insa direct de catre minister.