Complex sportiv nou la Zimnicea

Complex sportiv

Alte sporturi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Intruniti saptamana trecuta in sedinta de lucru ordinara, consilierii locali din Zimnicea au aprobat documentatia tehnico-economica pentru obiectivul de investitii :”Amenajare loc de joaca si terenuri de sport in zona ANL”. 

Cu o valoarea de circa 15 miliarde de lei vechi, investitia in noul complex sportiv  va fi finantata din bugetul local al orasului.
Consilierii locali din Zimnicea au aprobat saptamana trecuta documentatia tehnico-economica necesara demararii investitiei la noul complex sportiv al orasului. Situat pe strada Primaverii, in spatele blocurilor  ANL, noul complex  este finantat din bugetul local, si are o valoare estimata de circa 15 miliarde de lei vechi.
Complexul va contine un teren de tenis si unul de mini-fotbal, la care se adauga o intreaga serie de utilitati care  vor oferi beneficiarilor conditii moderne de recreere si practicare a diferitelor activitati
Autoritatile locale estimeaza  ca pana la jumatatea acestei veri sa fie realizata si licitatia publica pentru aceasta investitie, urmand ca apoi castigatorul licitatiei sa demareze construirea propriu-zisa a noul complex sportiv.