CSS Rosiorii de Vede asteapta de 10 ani finalizarea salii de sport

Sala sport Rosiori

Alte sporturi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Lucrarile de finalizare a salii de sport din curtea Scolii Gala Galaction incepute in urma cu aproape zece ani nu sunt finalizate nici acum, desi ultimul termen de finalizare prevazut in contractual cu executantul a fost in vara anului trecut. Investitia a fost abandonata vreme de cinci ani iar de la reluarea lucrarilor activitatea pe santier se desfasoara cu viteza melcului.

La inceputul anului trecut, odata cu trecerea Clubului Sportiv Scolar Rosiorii de Vede in subordinea CSS Alexandria au fost reluate lucrarile de constructie a salii de sport din incinta scolii Gala Galaction, o investitie ce se anunta a fi finalizata pana in luna septembrie. Cu toata implicarea autoritatilor locale din Rosiorii de Vede pentru continuarea finantarii acestei investitii, constructorul nu si-a respectat obligatiile contractuale.
Sala de sport a Clubului Sportiv Scolar Rosiorii de Vede in care ar trebui sa se desfasoare antrenamente si competitii sportive este in constructie de aproape zece ani si inca nu se stie cand si daca va fi gata in acest an.