Cupa Rosiorii de Vede la Airsoft Tir Dinamic organizata de CS Sochin-Do

Airsoft Tir

Alte sporturi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La Rosiorii de Vede s-a desfasurat prima editie a concursului Cupa Rosiorii de Vede la Airsoft - Tir Dinamic, bazat pe executarea tirului cu replici ale armelor reale, prin parcurgerea unui traseu bine stabilit.

Un numar considerabil de copii si tineri au acceptat provocarea de a participa la un alt tip de concurs initiat pentru prima data in Rosiorii de Vede de Clubul Sportiv Sochin–Do care are si o sectie de Airsoft.
Clubul Sportiv Sochin-Do din Rosiorii de Vede a organizat prima editie a concursului Cupa Rosiorii de Vede  la Airsoft - Tir Dinamic. Concurentii au avut de parcurs trei probe, nu inainte de instruirea obligatorie despre folosirea armelor si parcurgerea traseului. Airsoft-ul  este un sport ce se practica sub mai multe forme, in spatii deschise sau inchise dar in conditii de maxima sigurata.
Castigatorii concursului de airsoft au primit din partea organizatorilor cupe, medalii si diplome. Clubul Sportiv Sochin - Do, unde se practica artele martiale a introdus in urma cu doi ani printre activitatile sale si airsoft-ul ca o forma de divertisment mult mai atractiva dar care dezvolta si o multime de abilitati.