Federatia Romana de baseball si softball in fata unor noi alegeri

Baseball

Alte sporturi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Luna decembrie este si luna bilantului pentru baseball-ul din Romania. Federatia romana de specialitate are programat vineri un eveniment special-Adunarea Generala si alegerea unei noi conduceri.

Teleormaneanul  Andrei Mirescu, presedinte in functie al Federatiei Romane de Baseball si Softball este si unicul candidat la prima functie a miscarii baseball-iste. Andrei Mirescu este totodata si presedintele lui Atletico Alexandria, campioana ultimilor ani in baseball-ul romanesc.
Alexandria poate fi considerata capitala  baseball-ului romanesc. Asta datorita echipei Atletico Alexandria, campioana ultimilor ani in baseball-ul intern. O poveste de succes initiata de teleormaneanul Andrei Mirescu,presedinte al clubului , unul dintre pionerii acestui sport in Romania, si presedinte al Federatiei Romane de Baseball si Softball. Dinu Stoianof, antrenor al grupelor de copii si juniori ale echipei campioane a vorbit si el saptamana aceasta la “Sport  Sud Special” despre proiectul  Atletico Alexandria.
Federatia Romana de Baseball si Softball are progtamata vineri, 15 decembrie, Adunarea Generala, insotita de o dare de seama si de alegeri pentru forurile conducatoare. Andrei Mirescu, presedintele in functie al federatiei, este singurul candidat pentru prima functie, astfel ca, cel mai probabil, tot el va fi conducatorul miscarii baseball-iste din Romania si in urmatorii 4 ani.
Din punct de vedere competitional, baseball-ul a intrat in vacanta inca de la inceputul toamnei, urmand ca in primavara sa fie reluate competitiile si intrecerile de profil.