Nationala Romaniei de volei feminin a pierdut in fata Spaniei, sambata la Alexandria

Romania - Spania

Alte sporturi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Nationala României a ratat şansa de a se califica înaintea ultimei etape la Europeanul de volei feminin. "Tricolorele" au pierdut derby-ul cu Spania, 2-3, şi au parte de un meci decisiv în ultima rundă, cu Bosnia.

Partida s-a jucat la Sala polivalenta din Alexandria, iar publicul a fost unul execeptioal, sustinand echipa tarii pana in ultimele secunde ale meciului.
România a pierdut meciul cu Spania din preliminariile pentru Campionatul European din 2019 şi depinde de ultimul meci pentru calificarea la turneul final de volei feminine. Meciul s-a disputat la Sala Polivalenta din Alexandria.
La Alexandria, romancele au câştigat primul set la 22, dar le-au cedat pe următoarele două cu 16-25 şi 23- 25, însă au împins partida în decisiv, după 25-21 în setul 4. România a egalat la 13 în ultima partidă, dar Spania s-a impus cu 3-2, trecand astfel în fruntea grupei F, la egalitate de puncte cu echipa noastră, 11.
La finalul meciului, atat pe chipul jucatoarelor cat si al antrenorului se citea dezamagirea ca au pierdut meciul.
Castigarea acestui meci este foarte importanta pentru selectionata Spaniei.
Echipa natională va înfrunta în ultima etapă Bosnia, în deplasare, pe 9 ianuarie, într-un meci decisiv pentru a merge la Campionatul European. Echipa care va învinge, indiferent de scor, va merge la Euro, în condiţiile în care cel mai important  criteriu de calificare este numărul victoriilor, iar ambele formaţii au câte trei meciuri castigate şi două eşecuri în primele cinci etape.