Paula Paraschiv, tripla campioana europeana la fotbal-tenis

Paula Paraschiv

Alte sporturi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Judetul nostru este o adevarata pepieniera de sportivi. Unul dintre acestia este Paula Paraschiv, care in prezent este tripa campioana europeana la fotbal tenis.

Tanara, face parte din lotul national al acestui sport, fiind cotata ca a treia jucatoare in echipa. Talentul pentru fostbal-tenis, a fost descoperit de catre antrenorul Ionut Dina.
Nu de putine ori am auzit de tineri din judet, care la nivel national si european fac performanta in sport. Unul dintre ei este Paula Paraschiv, eleva a Grupului Scolar Tehnic din Alexandria, tanara este in prezent tripla campioana europeana la fotbal-tenis. Pasiunea pentru acest sport, o are inca din copilarie.
Ultimul campional la care Paula a particpat a fost cel din Turcia, ce s-a desfasurat anul trecut.
Paula, a inceput fotbalul-tenis inca din clasa a sasea, atunci cand a ajuns la antrenorul Ionut Dina. De atunci si pana in prezent, ea a urcat pe treptele acestui sport, in momentul de fata facand parte din lotul national.
Pe Paula, am intalnit-o astazi in sala de sport a Grupului Scolar Tehnic, participand la Cupa Martisorului la fotbal-tenis.
Dupa ce va termina liceul, Paula Paraschiv va urma cursurile facultatii de sport.