Primul concurs de Airsoft organizat in Rosiori

Tir dinamic

Alte sporturi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Clubul Sportiv Sochin - Do din Rosiorii de Vede a organizat primul concurs de Airsoft - Tir Dinamic, o activitate sportiva mai putin cunoscuta dar mult mai distractiva si atractiva decat alte sporturi.

In concurs s-au inscris sase perechi iar primele trei clasate au primit cupe, medalii si diplome din partea clubului. Un inedit concurs s-a desfasurat zilele trecute in Rosiorii de Vede, o competitive plina de adrenalina cu arme si tinte intr-o cursa contracronometru. Airsoft-ul este un sport de practicare a tirului cu mai multe tipuri de arme, replici ale armelor reale pe baza de proiectile din plastic si conform unor scenarii si trasee bine stabilite. Concurentii au avut de parcurs un traseu impus cu executarea focului cu diferite tipuri de replici airsoft in mai multe tipuri de tinte. Organizator al acestui concurs a fost Clubul Sportiv Sochin - Do, un club infiintat la inceput pentru practicarea artelor martiale dar care in 2015 a introdus in activitatile sale si airsoft-ul.

Concursul nu a inceput fara sedinta tehnica in care concurentii au primit instructiuni de utilizare a armelor si echipamentului de protectie, traseul stabilit si ce au de facut ambii parteneri pentru a parcurge acest traseu de la pornirea pana la oprirea cronometrului. Pe locul intai s-au clasat Daria si Mirel iar locurile doi si trei au fost ocupate de alte doua perechi de tineri care si-au descoperit o noua pasiune in practicarea tirului airsoft.