Program incarcat pentru baseballisti

Baseballisti

Alte sporturi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ultimele 2 luni au fost programate competitii specifice pentru toate categoriile de varsta. Aproape 10 astfel de competitii au de parcurs in prima parte a sezonului si baseballistii de la Atletico Alexandria.

Prezent in urma cu o editie la emisiunea “Sport SUD Special” a postului nostru, antrenorul cu copiii si juniorii de la Atletico Alexandria a vorbit de programul parcurs in prima parte a sezonului de micii baseballisti. Astfel, de la sfarsitul lunii aprilie si pana in prezent au fost parcurse nu mai putin de 8 competitii si intreceri, pe diferite categorii de varsta. Urmeaza alte doua, programate la sfarsitul acestei saptamani si la sfarsitul saptamanii urmatoare, ambele in Bucuresti, in Complexul Tei. Este vorba de Turneul “Jackie Robinson” si de o etapa a Cupei Romaniei.
In privinta proiectului CSM Alexandria, la vremea respectiva, Dinu Stoianov aprecia noua constructie, in special datorita avantajelor pe care le-ar oferi pregatirii copiilor si juniorilor. La prima intrunire cu oficialitatile, ca reprezentant al clubului sau, profesorul Stoianov a imbratisat initiativa municipalitatii alexandrene.
Tot la capitolul viitor, aflam ca Atletico Alexandria va forma din aceasta toamna si o grupa de junior 1, sportivi cu varstele cuprinse intre 16-18 ani.