S-a deschis noua baza sportiva de la Turnu Magurele

Baza sportiva

Alte sporturi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La Turnu Magurele s-au finalizat lucrarile la cea mai noua baza spotiva, un complex modern cu terenuri de tenis, mini fotbal si sala acoperita.

Receptia finala a avut loc vineri dimineata in prezenta contructorilor si proiectantilor iar dupa amiaza s-au desfasurat primele competitii sportive ale elevilor turneni.
Start competitional vineri dupa amiaza, in noua baza sportiva de la Turnu Magurele chiar in ziua receptiei finale a investitiei de aproape un milion de euro. Lucrarile finantate in cea mai mare parte de Compania Nationala de Investitii au inceput in toamna anului trecut iar la distanta de aproape un an, pe 30 septembrie elevii din Turnu Magurele au participat la primele competitii organizate pe terenurile noului complex sportiv.

Baza sportiva de la Turnu Magurele, singura de acest gen din judetul Teleorman, dispune de terenuri pentru tenis de camp pe zgura si fotbal outdoor pe gazon natural cu sisteme de nocturna și un teren acoperit de aproximativ 1000 mp cu o inaltime  de 8 m si instalatie de incalzire.