Universitatea Alexandria ierneaza pe un onorabil loc 5

Alte sporturi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Invitat luni la emisiunea "Sport SUD Special", presedintele Universitatii Alexandria a facut bilantul prestatiei fetelor antrenate de Calin Pistolea in Superliga Nationala de Fotbal Feminin, acolo unde dupa 10 etape, alexandrencele ocupa locul al 5-lea al ierarhiei provizorii.

Un loc onorabil in viziunea presedintelui Adrian Cioaca, tinand cont de faptul ca Universitatea Alexandria este  nou promovata si aliniaza cea mai tanara echipa din Superliga.
14 puncte au strans fetele de la Universitatea Alexandria in primele 10 runde ale Superligii Nationale de Fotbal Feminin, situatie care face ca alexandrencele sa ocupe pozitia a 5-a a clasamentului, cu sanse reale ca echipa sa prinda chiar un loc in play-off-ul primei competitii fotbalistice destinate fotbalului feminin de la noi din tara.Asta in ciuda faptului ca echipa este noua promovata,are cea mai mica medie de varsta din Superliga(cca.17 ani),iar in aceasta vara au fost facute doar 2 achizitii.

Minusuri pe care antrenorul si conducerea au reusit cumva sa le transforme in atuuri.
Limitarile financiare si increderea acordata tinerelor jucatoare care au dus travaliul pentru promovare-au fost motivele pentru care politica de achizitii a echipei a fost una restransa.
Mai mult decat atat,politica de promovare a tinerelor jucatoare din judetul nostru va continua si dupa reluarea campionatului.
Dupa o binemeritata pauza de iarna, lotul Universitatii Alexandria se va reuni sub conducerea antrenorului Calin Pistolea in partea a doua a lunii ianuarie.