Zimnicea a gazduit faza zonala de fotbal, ciclul gimnazial

Fotbal in sala

Alte sporturi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sala Polivalenta din Zimnicea a gazduit astazi faza zonala a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar, ciclul gimnazial,dedicata fotbalului.10 echipe au luat  startul la competitie, 7 dintre acestea concurand in competitia dedicata baietilor, iar 3 echipe in intrecerea fetelor.

Miza competitiei a constituit-o calificarea la faza judeteana a olimpiadei, acolo unde vor merge echipa de baieti a Scolii Gimnaziale nr.3 Zimnicea, si echipa de fete a Scolii Gimnaziale “Miron Radu Paraschivescu” ,de asemenea, tot din Zimnicea.
10 echipe de fotbal au luat parte astazi la faza zonala  de la Zimnicea a olimpiadei scolare  dedicata elevilor din ciclul gimnazial. 7 dintre echipele prezente au concurat in competitia baietilor, castigata de elevii Scolii Gimnaziale nr.3  Zimnicea, care s-au calificat astfel la faza judeteana a olimpiadei scolare. Tot cu aceasta ocazie, 3 echipe de fotbal-fete si-au disputat accederea in faza superioara a competitiei. Si intrecerea fetelor a fost adjudecata tot de o echipa din Zimnicea, echipa de fotbal a elevelor de la Scoala Gimnaziala “Miron Radu Paraschivescu”.
Tot in competitia fetelor am vazut-o astazi la lucru si pe CRISTINA TUDORACHE,  tanara fotbalista de la Universitatea Alexandria, care a reprezentat scoala din localitatea Smardioasa.
Cele doua echipe care au castigat faza zonala a olimpiadei scolare de fotbal pentru ciclul gimnazial,vor participa in prima parte a lunii martie la faza judeteana a competitiei.