In week-end-ul trecut s-a desfasurat Campionatului Național de Baschet Feminin U 16

CSS Alexandria U16

Baschet
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La sala sporturilor din Alexandria s-a desfasurat la sfarsitul saptamani trecut Campionatului Național de Baschet Feminin Under 16. Fetele de la CSS Alexandria s-au clasat pe primul loc.

Timp de mai multe zile, la Sala Sporturilor din Alexandria s-a desfasurat turneul final al Campionatului Național de Baschet Feminin Under 16. La acesta au participat 6 echipe. Fetele de la CSS Alexandria, categoria de vârstă Under 16 s-au impus categoric, castigand toate meciurile, devenind campioane naționale pentru a patra oară. Junioarele antrenate de Mădălin Piperea și Costina Piperea au în ajuns Turneul Final U16 neînvinse, încheind sezonul cu 29 de victorii din 29 de partide. Șapte dintre noile campioane de la U16 au debutat și în Liga Națională, în acest sezon. La Turneului Final al Campionatului Național U16, feminin au participat cele mai valoroase șase echipe din țară. CSS Alexandria s-a impus categoric, câștigând toate meciurile. În ultima partidă disputată cu Champions București, au câștigat cu scorul de 83-27, cucerind medaliile de aur. Podiumul a fost completat de LPS CSS Satu Mare și ACS Champions București. Pe locurile următoare s-au clasat: CSS Bega Timișoara, CS Olimpia București și LAPI Dej.
Pentru CSS Alexandria au jucat: Paloma-Janin Cucu, Diana-Iulia Ciocoiu, Cătălina Crăciunescu, Mihaela-Andreea Mazilu, Ana-Daria Botorogeanu, Luiza-Alexandra Radu-Măgureanu, Bianca-Cristina Jianu, Alexandra-Bianca Biet, Andreea-Alexandra Horlea, Tania Fierăşteanu, Maria-Alexandra Florea, Alexandra-Denisa Raicu.