Sporting Rosiori

Sporting Rosiori a inceput returul de campionat cu mari schimbari de jucatori si cu antrenor nou. Dupa primele 2 etape, echipa este neinvinsa, dar nici nu a reusit sa castige sau sa inscrie vreun gol. Sporting Rosiori joaca maine pe teren propriu contra celor de la Unirea Bascov, intr-un meci contand pentru etapa a 18-a a Seriei a 3-a, a Ligii a 3-a.

Florea Voicila

Florea Voicila vede echipele teleormanene candidate la promovare in Liga a 2-a. Este vorba despre Turris-Oltul Turnu Magurele si CSM Alexandria, doua dintre echipele teleormanene de Liga a 3-a, distribuite ambele in Seria a 3-a. Echipe care de altfel, s-au numarat printre  protagonistele seriei si sezonul trecut, atunci cand au ocupat locurile 2 (Alexandria), respectiv 3(Turnu Magurele).

Flacara Horezu - Rapid Buzescu

Rapid Buzescu si-a luat “Adio” de la promovarea in Liga a 3-a inca din primul meci al barajului, pierdut sambata, in deplasarea de la FLACARA HOREZU, cu scorul de  8-0! Un rezultat care nu mai lasa loc la comentarii, si care anuleaza orice speranta de accedere in esalonul Ligii a 3-a.

Mai multe articole...

Meteo

Meteo

0°C

Alexandria

Cloudy

Humidity: 100%

Wind: 20.92 km/h

  • 04 Jan 2019

    1°C -3°C

  • 05 Jan 2019

    0°C -5°C