Turris Turnu Magurele

Turris Turnu Magurele a obtinut sambata a 4-a victorie consecutiva in acest start de sezon al Ligii a 2-a. O victorie care o aduce pe Turris pe locul 2 al clasamentului, la egalitate cu liderul Gloria Buzau.

Meci de baraj

In primul meci, disputat pe 15 iunie la Branceni, campioana judetului a remizat, scor 0-0, contra celor de la Tractorul Cetate.
Saptamana trecuta, pe 15 iunie, au fost programate meciurile tur din cadrul barajului de promovare la Liga 3. Campioana judetului Teleorman a infruntat pe teren propriu campioana judetului Dolj, Tractorul Cetate.

Turris - Oltul Turnu Magurele

Seria a 3-a a Ligii a 3-a fotbalistice a fost si anul acesta seria echipelor teleormanene. Judetul nostru a avut  3 reprezentante in competitie, una dintre ele(Turris-Oltul Turnu Magurele )reusind promovarea in Liga a 2-a). CSM Alexandria a ocupat pozitia a 4-a, iar Sporting Rosiori doar locul 14, retrogradabil.

Unirea Branceni

Punct final sezonului fotbalistic 2018-2019. Festivalul Fotbalului Teleormanean si-a premiat sambata, 8 iunie, preformerii sezonului care tocmai s-a incheiat. Ajax Botoroaga castiga faza judeteana a Cupei Romaniei, iar Unirea Branceni titlul de campioana.

Turris-Oltul Turnu Magurele

Dupa ani de asteptare, Teleormanul va avea din nou echipa  in Liga a 2-a fotbalistica. Turris-Oltul Turnu Magurele a promovat matematic  in esalonul superior inca de saptamana trecuta, dupa etapa a 26-a a seriei sale.

Mai multe articole...