Astra Plosca a debutat cu o victorie in noul sezon al Ligii 4 fotbalistice

Astra Plosca

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Astra Plosca a debutat cu victorie in noul sezon fotbalistic al Ligii a 4-a judetene, scor 5-3 pe teren propriu contra celor de la Ajax Botoroaga.

Cu un lot omogen mostenit din sezonul trecut si cateva achizitii , castigatoarea fazei judetene a Cupei Romaniei isi propune anul acesta o clasare in plutonul fruntas al fotbalului judetean.
Start cu dreptul pentru Astra Plosca in noul sezon al Ligii a 4-a fotbalistice, scor 5-3 contra celor de la Ayax Botoroaga. Castigatoarea fazei judetene a Cupei Romaniei isi propune de altfel sa lege victoriile, astfel ca dupa primele 4 etape echipa sa poata contabiliza cel putin 10 puncte. Un obiectiv realist in viziunea celor de la Astra Plosca tinand cont de omogenitatea lotului, dar si de cele cateva achizitii din aceasta vara.
O clasare in primele 5 pare un obiectiv realist pentru cei de la Astra Plosca, in conditiile in care anul acesta intrecerea judeteana nu are o favorita  certa , asta pastrand totusi interesanta competitia Ligii a 4-a.
Pentru Astra Plosca urmeaza in urmatoarele 3 etape doua meciuri in deplasare( unul la Nanov la sfarsitul acestei saptamani, si unul la Rapid Buzescu), si unul pe teren propriu contra celor de la Unirea Petrolul Videle.